MELKFABRIEK

Het klonk zó vanzelfsprekend, maar toch ging het moeizaam. Borstvoeding. Ik kon een heel weeshuis voorzien van melk, maar Loua pakt de borst niet. Shit eej.. Iets met haar zuigreflex. Aanleggen ging maar drinken ho maar. Wij zijn het blijven proberen, iedere dag weer. Soms alleen even sabbelen en soms  één goede slok.

 

Dit maakte mij super onzeker. Iets wat zó vanzelfsprekend klonk en mij niet lukte. Vanaf dag 1 heb ik melk lopen afkolven. Toch miste ik dat intieme momentje van háár aan mijn borst. Het voelde alsof ik faalde als moeder, ook al kreeg ze mijn melk via de fles. 

ONZEKERHEID

Genieten, lachen, soms huilen, voeden en saampjes slapen. Dit is liefde. Helaas is het moment ook daar om (bijna) afscheid te moeten gaan nemen van ons Bednest. Wat was het fijn om jou iedere nacht dicht bij ons te hebben liggen. Evenals het wakker worden van jou gebrabbel, meest schattige schaterlachje en soms ook een ontroostbaar huiltje.

 

Laten we nog een paar nachtjes samen slapen lieve Lou.. Gewoon omdat ik je nog niet loslaten kan. Lekker dicht bij papa en mama met je handje in m’n nek en je neusje tegen m’n wang. Het fijnste gevoel dat er is.

MAMAPLAATS

Regelmatig schrijf ik een artikel voor Mamaplaats. Dit is een online platform voor mama's (to be). Hier deel ik fijne momenten, struggles en m'n onzekerheid rondom het moederschap. Ik schrijf, zoek herkenning, probeer te inspireren en motiveren. 

Mamaplaats is de plek voor en door moeders. Benieuwd naar verhalen? je leest ze door hieronder te klikken. 

mamaplaats.png

BEDNEST • IK GA JE MISSEN AAN M'N ZIJDE

Loua heeft ruim 7 maanden lang heel dicht bij ons geslapen in haar @bednestofficial . Wat was dit een fijne start van ons 'nieuwe' leven als gezin!

 

Een Bednest is, als je het mij vraagt, dan ook echt een musthave voor aanstaande ouders.

Benieuwd waarom? Lees dan snel m'n blog! 

EEN ONLINE FOTOGRAFIECURSUS VOOR MAMA'S

M’n iPhone staat er vol mee en meldingen over dat het telefoongeheugen bijna vol is, vliegen me om de oren.. Ik heb het natuurlijk over al die foto’s van dochterlief welke dagelijks gemaakt worden met m’n telefoon. Ben jij ook zo'n moeder die honderd en één foto's maakt van haar mini in de hoop dat er iets leuks tussen zit? Dan heb ik iets voor je!

UITGELICHT

LILLYDOO • MEER DAN DROGE LUIERS

Benieuwd naar de producten die voor mij, stuk voor stuk, onmisbaar waren in Loua haar eerste weken? Lees dan snel verder :)

IMG_6124.JPG

BABY

ESSENTIALS

Benieuwd naar de producten die voor mij, stuk voor stuk, onmisbaar waren in Loua haar eerste weken? Lees dan snel verder :)

ORIGINELE 

KRAAMCADEAU'S

Heb jij een hoogzwangere vriendin of ben je nog opzoek naar een tof en betaalbaar kraamcadeau? Lees dan snel verder :)

B L O G

© created by Nikki