EVEN VOORSTELLEN

Ik ben Nikki (29) en mama van Loua Mae. 

Wat ik het liefste doe? Mama zijn! Wat is het heerlijk. Soms zwaar en soms zoekende.. Maar vooral heel fijn. Ik ben getrouwd en samen met manlief hebben wij pas ons droomhuis gekocht in Geertruidenberg, een vestingstadje aan de Biesbosch.

 

Ik schrijf graag over het moederschap, zoek herkenning en probeer te motiveren en inspireren. Want weet je, die vetrolletjes hier en daar.. Omarm het. Want jouw lichaam delen met je baby'tje is het mooiste, maar tegelijkertijd ook het meest intense dat

MAMAPLAATS

Voor en door mama's. Regelmatig schrijf ik een artikel voor Mamaplaats. 

Een online platform voor mama's (to be). Hier deel ik fijne momenten, struggles en m'n onzekerheid rondom het moederschap. 

Uitgelicht

LILLYDOO

Meer dan droge luiers alleen.

De luiers van Lillydoo zijn als eerste ter wereld gecertificeerd als 'OEKO-TEX MADE IN GREEN' luiers.

 

Dit houd in dat de luiers van Lillydoo zijn getest op stoffen en chemicaliën welke schadelijk zijn voor de gezondheid van onze baby'tjes. Benieuwd naar mijn bevindingen? Lees dan snel verder. 

EEN ONLINE FOTOGRAFIECURSUS VOOR MAMA'S

M’n iPhone staat er vol mee en meldingen over dat het telefoongeheugen bijna vol is, vliegen me om de oren.. Ik heb het natuurlijk over al die foto’s van dochterlief welke dagelijks gemaakt worden met m’n telefoon.

 

Ben jij ook zo'n moeder die honderd en één foto's maakt van haar mini in de hoop dat er iets leuks tussen zit? Dan heb ik iets voor je!

DE MELKFABRIEK

'HET KLONK ZO 

VANZELFSPREKEND'

Borstvoeding. Ik kon er een heel weeshuis van voorzien. Liters melk kwamen er uit. Maar toch pakte Loua mijn borst niet. Iets dat mij, als kersverse moeder, ontzettend onzeker maakte. Iets dat zo vanzelfsprekend klonk, maa mij niet lukte en aan die borsten lag het niet.. Het voelde alsof ik faalde als moeder, ook al kolfde ik de melk voor haar af en kreeg ze op die manier toch borstvoeding binnen.

ORIGINELE KRAAMCADEAU'S

Heb jij een hoogzwangere vriendin of ben je nog opzoek naar een tof en betaalbaar kraamcadeau? Lees dan snel verder :)

1/1

FLUBBER

BUIKJE

M'n flubberbuikje hoort er nu eenmaal bij. Iets waar ik altijd heel onzeker over ben geweest. Maar weet je, fuck it! Ik ben mega trots op m'n lichaam, nu.. Ik bedoel, 'Halloooo, kijk even wat het heeft gemaakt?!'

BLOG

© 2021 created by Nikki 

nikki.interiorlovers@gmail.com

gevestigd in Geertruidenberg

Btw-identificatienummer

NL002237863B95

6bd108_7e8b0296185347b19b6847bd1a5a9bbe~