top of page

DESENIO • SHOP NU MET 25% KORTING!

Kunst aan de muur, ik hou er van en daarom ben ik ook groot fan van Desenio. Zijn jullie al bekend met Desenio en hun prachtige kunstwerken? Ik heb, in samenwerking met Desenio, m'n muur achter de bank aangepakt. Drie super toffe lijsten en illustraties maken de muur nu helemaal af. Kijk je mee?


Benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan snel verder en profiteer van 25% korting* op jouw bestelling!


Bij Desenio vind je zo veel inspirerende wanddecoratie! Velen van jullie zullen misschien al bekend zijn met het concept, maar ik ga er toch graag nog even wat dieper op in. Bij Desenio vind je een enorm assortiment aan posters in verschillende categorieën. Denk aan kunst, typografie, grafisch, illustraties en fotokunst. Je kunt blijven combineren. Hoe leuk is het ook om te gaan werken met diverse formaten en stylen door elkaar heen? Je kunt er mee bezig blijven, trust me. En dat maakt het ook zo leuk, want met een fotowand van Desenio is het super easy om gewoon regelmatig de posters te verwisselen en een nieuwe sfeer te blijven creëren aan je muur.


Thuis heb ik er voor gekozen om de muur achter onze bank eens lekker te gaan aanpakken. Ik heb lang nagedacht over wat op te hangen. Maar als snel kwam ik iedere keer toch weer terug bij de fotowanden van Desenio. Gezien onze woonkamer (en alle aanwezige eyecatchers die al de nodige aandacht naar zich toe trekken) heb ik gekozen om het 'rustig', stijlvol en neutraal te houden.


Mijn keus is uitgegaan naar een drietal, metalen lijsten van 50 x 70 cm. De lijsten zijn trouwens prachtig en van prima kwaliteit! Een minimalistisch design waarin de posters helemaal tot hun recht komen. De lijsten zijn trouwens ook heel erg licht, wat fijn werkt/styled.

Deze drie artistieke illustraties spraken mij direct aan. De simpelheid, diversiteit en het kleurgebruik vind ik heel tof en doen ze erg goed bij elkaar passen :)


hieronder vinden jullie de productnamen van de posters (v.l.n.r.) :

  • ABSTRACT LINES AND SHAPES

  • BERLIN ARCHES NO2

  • WEIMAR CIRCLES NO2

Vind je mijn selectie ook zo mooi en zie jij ze ook al helemaal bij jouw thuis aan de muur hangen? Via deze link vind je de bestelde producten en kun jij ze direct (in jouw gewenste formaat) bestellen met 25% korting! ik zeg, Lets goooooo!SHOP NU MET 25% KORTING!

Gebruik hiervoor de kortingscode: INTRLOVERS

De korting is geldig van 14 t/m 16 juli op posters en geldt niet op lijsten en handpicked/gepersonaliseerde posters.


De schilderijen staat ook los van elkaar super tof in huis!


En omdat ik zelf zo groot fan ben van Desenio en ontzettend veel toffe, inspirerende fotowanden heb gespot, deel ik hieronder nog wat fijne inspiratie met jullie. Via de categorie 'Fotowanden' vind je alles terug.


1. FLORAL DUSTY PINK FOTOWAND | BLOEMENDROMEN

Bloemendromen. Transformeer je slaapkamer met deze mooie fotowand! Met roze, bloemenposters en zwart-wit fotokunst is je slaapkamer binnen enkele seconden als nieuw. Shop de fotowand hier!


2. MINDFUL ABSTRACT FOTOWAND | MINDFUL POSTERS VOOR EEN MINDFUL THUIS

Mindful posters voor een mindful thuis. Deze illustraties en botanische prints in zachte tinten beige en grijs geven je woonkamer een rustige look en maken het een perfecte plek om bij elkaar te komen. Koop de fotowand hier!


3. PRETTY PASTELS FOTOWAND

Deze heerlijke combinatie van illustraties, typografie en fotografie in pasteltinten, maakt iedere ruimte fris en zen. je shopt de fotowand hier.


3. LANDSCAPE MIX FOTOWAND | FOTOKUNST EN ILLUSTRATIES IN BRUINE SLAAPKAMER

Je koopt deze prachtige fotocollage hier.


Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze blog vonden en welke kunstwerken binnenkort bij jullie aan de muur hangen. Laat je het mij weten via Instagram? Vind ik super leuk en ik wens jullie veel shopplezier!

bottom of page