top of page

KERSTKORTING BIJ CLOUDNOLA


Kling klokje, klinge linge ling. Daar is ie weer, de leukste maand van het jaar als je het mij vraagt! Ik hou enorm van kerst. De warmte, gezelligheid en rode wijntjes. (Oke, de wijn laten we dit jaar even achterwege gezien de zwangerschap). Omdat december ook de maand van cadeautjes is, heb ik ook nog niets leuks voor jullie. Namelijk een mega korting die te verzilveren is bij Cloudnola! Lees snel verder.

De naam 'Cloudnola' hebben jullie misschien al eerder voorbij horen en zien komen. Vorig jaar hebben wij namelijk ook een hele leuke samenwerking gerealiseerd. Dit jaar breng ik graag de bamboe texttime-klok onder de aandacht. Een eyecatcher in het interieur! Deze klok gaat een mooi plekje krijgen op de babykamer.

Ook dit jaar komt Cloudnola weer met een dikke korting en een toffe winactie!

Dit is de Texttime bamboe flip klok. Een super toffe en unieke klok die is ontworpen door Renee Vendrig van Cloudnola. Een minimalistisch en industrieel design, ik was op slag verliefd! De klok is een eyecatcher aan de muur en is maar liefst 65 centimeter lang. Dat schilderij aan de muur beu? Dan weet jij wat te doen :) Je besteld 'm hier! nu met 30% korting!

Productspecificaties:

Materiaal: Bamboo

Afmeting: 16,5 x 36,2 x 8,8 cm (lxbxh)

12 urige tijdsindex met AM / PM

Ontvang nu 30% korting op de bamboe texttime!

-

kortingscode: 'xmas'

Is deze klok toch niet helemaal jouw ding, wat ik me overigens niet kan voorstellen, neem dan snel een kijkje in de webshop.

Laat je mij weten welke klok het geworden is?

Ook komt er, zoals eerder vermeld, een winactie aan! Houd onze Instagram in de gaten :)

#cloudnola #winactie #scandinavisch #interieur

bottom of page