top of page

ORGANISCHE VORMEN IN JE INTERIEUR MET FUNDESIGN

Het nieuwe seizoen is alweer in volle gang. Nog even en dan mag de klok weer een uur achteruit. Dit betekent vroeger donker in huis en dus is het tijd om ons interieur weer lekker knus te maken. Ik heb voor jullie weer een fijne selectie met pareltjes samengesteld en kan niet wachten deze met jullie te delen. Dus! Kun jij wel wat inspiratie gebruiken en heb je zin om het interieur aan te pakken en helemaal winter-ready te maken? Lees dan snel verder, want ik heb weer wat heerlijke inspiratie bij Fundesign opgedaan!

Trends die wij dit najaar veel terugzien in het interieur zijn (nog steeds) organische vormen. Ook bij de grootmeubelen blijven we dit zien. Denk aan banken met rondingen, organische fauteuils en ronde vloerkleden. Mocht je graag wat organische elementen willen toevoegen in je interieur maar niet gelijk bakken met geld uitgeven? Dan is het wellicht een idee om te gaan kijken of er kleinmeubelen én woonaccessoires vervangen kunnen worden. Ik help je daar graag bij op weg en daarom vind je hieronder wat fijne shopable content. Benieuwd of er ook voor jou wat leuks tussen zit!


ETHNICRAFT BOOMERANG MAHONIE KOFFIETAFEL

€ 439,-

Hoe ge-wel-dig is deze koffietafel?! Wat een fantastisch design! Om maar gelijk even duidelijkheid te creëren, je koopt de tafels los van elkaar. (Dus de bovengenoemde prijs is geen setprijs). De tafels hebben prachtige rondingen en een onderstel dat er mag wezen. De tafels zijn dus als set, maar ook zeker los van elkaar te gebruiken/bestellen. Een prachtige, organische salontafel. Je shopt ze hier.


HEBE TAFELLAMP FERM LIVING

€ 278,-

Wat een knap ding, deze lamp van Ferm Living. De organische lampenvoet is gemaakt van keramiek en verkrijgbaar in diverser kleuren., evenals de lampenkappen. Zo stel jij dus zelf je nieuwe favorieten lamp samen. Je shopt deze prachtige lamp hier. Ik zou deze knapperd maar al te graag een plekje hier in huis willen geven.


VLOERKLEED MUUTO RELEVO

v.a. € 1195,-

Bij het zien van deze prachtige vloerkleden dacht ik meteen, 'yes! dit is nieuw'. Even wat anders een een standaard rond of ei-vormig vloerkleed. Een afgeronde hoek en speling met lijnen, een perfecte combi als je het mij vraagt. Dit prachtige kleed is van Muuto en verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Krijgt dit kleed binnenkort bij jullie thuis een plekje? Je shopt 'm hier.


BARROW POEF ETHNICRAFT

€ 359,-

Een poef in huis is altijd een goed idee! Je creëert heel gemakkelijk een extra zitplaats, het ziet er gezellig/cozy uit én je hebt ze in allerlei verschillende formaten en stoffen. Ik kwam deze boucle poef tegen van Ethnicraft en die verdient het om even uitgelicht te worden in dit artikel. De stof en kleur zijn helemaal van deze tijd en erg gemakklijk toe te passen in diverse woonstijlen. Zie jij 'm al bij je thuis een plekje krijgen? Je shopt de Barrow poef hier.


HAY REY KRUK

€ 364,-

Een krukje.. Ik hoor jullie hardop denken, wat moet je ermee?! nou, dat zal ik eens vertellen. Want met een knap krukje, net als deze van Hay, creeer je dus eigenlijk een extra salontafeltje voor nét dat ene bosje bloemen, Je shopt dit leuke krukje bij Fundesign in meerdere kleuren. Benieuwd? Neem dan snel een kijkje.


MOIRE VAAS VAN FERM LIVING

€ 135,-

De prachtige vaas draagt de naam 'Moire', afgeleid van het Franse woord gewaterd. En als je goed kijkt zie je de beweging en golven terug in het design. Leuk weetje, deze vaas is gemaakt met een 3D klei printer (!). Een statement vaas die zeker de aandacht op haar maar trekken in jouw interieur. Je shopt 'm hier.


POND XL SPIEGEL FERM LIVING

€ 365,-

Nu de dag weer donkerder worden, komt een spiegel in huis nog meer tot haar recht omdat het licht reflecteert. Kun jij niet wachten deze spiegel een plek te geven bij jou aan de muur? Shop 'm dan snel online bij Fundesign!
*Dit artikel is in samenwerking met Fundesign gecreëerd.

bottom of page