top of page

SHOP DE LOOK • SLAAPKAMER

Regelmatig krijg ik vragen van jullie over onze slaapkamer, dus ik dacht: tijd voor een 'shop de look'.


Wij hebben een enorme slaapkamer boven. Dit komt doordat er een andere (voorheen) slaapkamer bij deze ruimte is getrokken en hier is een walking closet van gemaakt. Mega goede keuze geweest van de vorige bewoners! Wat een ruimte, heerlijk! Enige nadeel is wel, dat ie dus 'altijd' netjes opgeruimd moet zijn.. is trouwens niet altijd het geval hoor, dat jullie dat even weten :)


Daarnaast hebben wij ook een badkamer en suite en dit geeft ons echt een mega luxe gevoel, nog iedere dag. Net alsof wij uit logeren zijn en in een luxe hotel zitten ergens hartje Amsterdam. Doordat er zo veel gebeurt op deze vierkante meters vonden wij het heel belangrijk om de ruimte 'ruimtelijk' te houden. Dit hebben wij gedaan door alle muren wit te verven, sierlijsten te monteren welke de muren wat groter doen ogen en te werken met natuurlijke materialen en aardse tinten.


Ik zou zeggen, scroll lekker door naar beneden en laat je vooral inspireren. Alle items die bij ons op de kamer staan vind je hier terug met bijgevoegd de prijzen en direct een shoplinkje.

Dit is onze slaapkamer.WEBBING NACHTKASTJES

HK LIVING

€ 495,- (per twee)

gekocht bij VillaJipp


shopROOMDIVIDER

BY-BOO

€ 199,-

Gekocht bij Loft17


ShopWEBBING BANKJE

Casashops

€ 99,-


ShopVELOURS BOXSPRING OKERGEEL

HACO

vanaf € 1.399,-

ShopDEKBEDOVERTREK EGYPTISCH KATOEN

CASA DORMI

€ 129,95

ShopWEBBING KAST

HK Living

€ 850,-

ShopSPREI RUTH VAN ESSENZA

SMULDERSTEXTIEL

€ 179,95 ( 270 x 265 cm)

Shop.ceramic circle vaas

HK Living by Zenz

€ 39,95

Shop


Decoratie als kussens en schilderijen zijn van Sissy-Boy en HKLiving. Dit zijn items die ik vorig jaar heb gekocht en helaas niet meer online zijn terug te vinden. Maar genoeg leuks in de huidige collecties.


Ik ben benieuwd, wat vinden jullie van onze slaapkamer en keuzes in kleur en meubels die wij hebben gemaakt?

bottom of page