top of page

TIJD VOOR VERANDERING • MAAK KENNIS MET SOHOME


Na 13 jaar is het bij Meubelpartner tijd voor een nieuwe look & feel. Vanaf vandaag is Meubelpartner online terug te vinden onder de naam Sohome. Benieuwd waarom? Lees dan snel verder en laat je vooral inspireren.

Meubelpartner is een van de grootste online woonwinkels in Nederland. Grote kans dat jij ze al kent! Maar er gaat verandering aankomen, want vanaf vandaag gaat Meubelpartner verder onder de naam Sohome. Een nieuwe stap en hier hoort natuurlijk ook een nieuwe look & feel bij.
Sohome klinkt ontzettend hip en trendy. Benieuwd waar dat de naam Sohome van afgeleid is? Sohome verwijst naar de wijk SoHo in Manhattan, New York. Deze wijk staat bekend om haar artistieke en creatieve invloeden. Dagelijks lopen er ook duizenden mensen door de geplaveide straten. Dit allemaal voor inspiratie. Iets dat Sohome ook graag wilt doen, jullie inspireren! Sohome is de plek voor jou, wanneer je opzoek bent naar unieke en trendy meubels of accessoires. .


Sohome heeft een verassend assortiment dat jou uitdaagt om te gaan experimenteren.


Sohome daagt jou uit om je eigen stijl te gaan ontdekken. Het gaat immers om het inrichten van je huis, een plek waar dat jij je echt thuis moet (gaan) voelen. Dit gevoel kun je zelf heel goed gaan creëren. Dit is spannend en misschien sla je de plank ook een keer mis, maar dat is helemaal niet erg. Sohome helpt jullie hier namelijk graag een handje bij. De collectie is enorm en aan iedere ruimte in je huis wel gedacht, evenals de woonstijl. Neem gerust eens een kijken op www.sohome.nlSohome is echt een favoriete webshop van mij! Het assortiment is verrassend en enorm! Je vind er veel Nederlandse en internationale merken terug met erg uiteenlopende stijlen. Dus er is echt voor ieder wat wils en je kunt het zo duur maken als dat je zelf wilt. (aan iedere portemonnee is gedacht).


Voor ieder budget is wel een passende match te vinden :)De gehele maand vieren ze feest bij Sohome en dat doen ze met te gekke kortingen en super toffe giveaways!Wil jij niks missen? zorg dan dat je Sohome gaat volgen op Instagram ! Om de dag zal er een nieuwe giveaway online komen. En om jullie kennis te laten maken met Sohome en te vieren dat ze live zijn, profiteren jullie van 14 t/m 27 september van feestelijke kortingen welke oplopen tot wel 25%!


neem dus snel een kijken op www.sohome.nl


Woon of ben je binnenkort in de buurt van Barneveld? Goed nieuws! Hier zit de conceptstore van Sohome. Bij iedere aankoop of bestelling ontvang je hier een leuke goodiebag en staan er heerlijke hapjes en drankjes klaar.


adres: Anthonie Fokkerstraat 14, 3772 MR Barneveld


Laat je mij weten wat je van de nieuwe look & feel vind van Sohome? Oh en wat je natuurlijk hebt geshopt of op je wensenlijstje komt te staan!


bottom of page