top of page

TIPS OM TE BESPAREN MET WEHKAMP

Iets waar dat wij aankomende winter allemaal mee te maken gaan krijgen is besparen. Ik krijg al een error bij dit woord. Of het nu de energierekening is, de boodschappen zijn of uitjes met het gezin, we gaan het allemaal voelen. De inflatie is namelijk een feit en dus is iedere manier van besparen mooi meegenomen. Als ambassadeur van Wehkamp deel ik graag wat fijns tips met jullie, om er komende winter warm bij te zitten en te besparen, daar waar kan.

HOUD JEZELF WARM

Als we ergens op kunnen gaan besparen de komende tijd is het gas. Ik weet niet hoe het bij jullie thuis zit, maar wij zitten gelukkig nog tot aan de zomer van 2024 goed met onze vaste tarieven. Helaas geldt dit niet voor iedereen. Ook wij zijn ons hiervan bewust en draaien de verwarmingsknop niet meer zo snel rechtsom. Wij pakken nu een trui, trekken lekkere warme toffels aan, kruipen onder een dekentje op de bank en drinken wat warms. Hier zijn wij ook helemaal oké mee en wij zitten echt niet klappertandend op onze bank hoor, maar zijn we wel van mening dat ook wij bewuster mogen gaan stoken.


Maar even los van het stoken.. Er zijn natuurlijk nog genoeg andere manieren waarmee we geld kunnen besparen. Heb ik je een beetje nieuwsgierig gemaakt en sta je open voor wat tips? Lees snel verder.


PHILIPS ONTPILLER

€ 15,99 Om onszelf warm te houden kunnen we natuurlijk verschillende dingen doen. Maar ik heb toch wel dé nummer één tip die ik heel graag met jullie wil delen. Namelijk 'De ontpiller'. Dit apparaat geeft jouw kleren een tweede leven en gaan hierdoor dus ook minimaal een extra seizoen mee. Scheelt weer in de aanschaf van nieuwe kleding en dus ook in de portemonnee.

Je shopt dit top apparaatje natuurlijk bij Wehkamp.WARMBAT AUSTRALIA TOFFELS

vanaf € 49,99

Warme voeten zijn een must. Daarom is het van groot belang dat jij de winter doorbrengt op heerlijke warme toffels. Heb je koude voeten? Dan heb je een koud lijf. Bij Wehkamp hebben ze een ruim assortiment Warmbat toffels, dit zijn mijn nummer één toffels en heel het gezin loopt er hier thuis op. Ik spreek dus uit ervaring als ik zeg dat koude voeten écht verleden tijd zijn met deze toffels van Warmbat.

Loua draagt hier het modelletje Willow en ik Koala. Hebben? Je shopt ze hier.DROOGREKKEN

vanaf € 19,95

Hang je natte was op. Als er één onnodige energievreter is je huis kan staan, is het wel de droger. En ik ontken niet dat ik 'm meermaals per week gebruik hoor, maar de was die opgehangen kan worden, hang ik op. Als je al die bespaarde wasjes aan het einde van het jaar bij elkaar optelt, heb je namelijkflink wat euro'tjes bespaard.

Benieuwd naar de droogrekken die ze bij Wehkamp verkopen? Neem dan snel een kijkje.WEHKAMP HOME PLAID - LESTER

€ 17,96 (was € 29,95)

In plaats de verwarmingsknop rechtsom te draaien, kun je er ook voor kiezen om lekker onder een kleedje te kruipen. Zelf vind ik dit heerlijk en doe ik dus ook als eerste, wanneer ik het koud krijg of heb. Bij Wehkamp hebben ze genoeg mooie en vooral ook betaalbare(!) plaids. In de avond kruip je er lekker onder en overdag leg je ze mooi over de leuning van je stoel of bank heen. Benieuwd naar het gehele assortiment? Neem dan snel een kijkje!

Je shopt dit prachtige, roestkleurige plaid hier.ELECTRISCHE PANEELVERWARMING VAN PRINCESS

€ 179,99

Ooit al eens gehoord van elektrische paneelverwarming? Ik dus niet, tot vandaag! Want wat blijkt? Je kunt dus heel gemakkelijk én op een veilige manier een ruimte in huis verwarmen met zo'n paneel. Het klinkt top, omdat je gericht kunt verwarmen en dus ook nog eens op elektriciteit i.p.v. op gas. Ik ben hier oprecht heel erg benieuwd naar, dus mocht je hier ervaring mee hebben, let me know. Wij hebben boven namelijk een tweetal koude kamers die wellicht een paneelverwarmer kunnen gebruiken.

Je bekijkt het assortiment met paneelverwarmers hier.


Ik hoop dat jullie iets aan mijn tips gaan hebben en ik op die manier een klein beetje heb kunnen bijdragen als het gaat om besparen in het huishoudpotje. Mocht je nog goed tips hebben? Laat het mij vooral weten :)


Liefs, Nikkibottom of page