top of page

KNIJP ME! Vanaf nu vinden jullie mijn krullenbol én ons fijne huis iedere maand terug op wehkamp.nl!

Intens trots! Als gastblogger mag ik de bezoekers van Wehkamp.nl regelmatig gaan voorzien van fijne wooninspiratie, deel ik handige tips en shopable content. LOVE IT!

Ik heb nooit durven dromen dat ik vanuit mijn blog voor zo’n groot merk als content creator aan de slag mocht gaan. Jaren geleden (toen ik @interiorloverscom begon), spendeerde ik uren op Pinterest. Heerlijk vond ik het, om fijne interieur inspiratie te verzamelen. Iets in me begon na een poosje te kriebelen, ik wilde dit delen! Inspireren en content creëren. Al snel volgde een website/blog, kwamen er regelmatig aanvragen binnen voor een samenwerking en ben ik er productfotografie bij gaan doen.

Maar toch, een poos geleden, kwam ik op dat welbekende ‘kantelpunt’. Ga ik hiermee door, of laat ik het los’? Lezen de mensen vandaag de dag nog wel blogs? Honderd en één vragen gingen er dagelijks door mijn hoofd. Ik werd er best onzeker van en dan kwamen soms die negatieve reacties en gemene DM’s ook nog eens om de hoek kijken. Toch bleef ik dicht bij mijn eigen gevoel. Ik wordt hier gelukkig van, dus ik zal dit blijven doen. Misschien af en toe op een wat lager pitje, maar loslaten gaat ‘m niet worden. En toen kwam Wehkamp op mijn pad. Iets waar ik ontzettend dankbaar, maar ook trots op ben. Het feit dat mijn artikelen en foto’s gedeeld worden op een platform als Wehkamp, doet me zo goed! Ook heb ik ontzettend veel zin in alles wat nog op mijn pad gaat komen.


Oh, en mocht je benieuwd zijn naar mijn eerste artikel waarin ik tips deel om te besparen in het huishoudpotje? Lees dan snel het artikel.


Liefs, Nikki


bottom of page