top of page

WOONFAVORIETEN #4 FUNDESIGN

Het is weer tijd voor een nieuwe #woonfavorieten in samenwerking met Fundesign. Ben jij klaar voor een fijne dosis inspiratie? Dit artikel staat geheel in het teken van 'thuiswerken'. Iets met 'het nieuwe normaal'. Werk jij veel vanuit huis? Lees dan snel verder, want na het lezen van m'n blog heb je misschien wel mega veel zin om je werkplek te gaan aanpakken.

Laten we beginnen bij de basis, een goed bureau. Die bank zit natuurlijk ook hartstikke lekker, maar is finest voor je werkhouding, motivatie en stemming. Het is belangrijk dat jij een juiste en fijne werkplek creëert en een goed bureau is een must. Dit hoeft echt niet grof, groot een lelijk te zijn. Integendeel! Bij Fundesign kwam ik zo veel toffe en vooral ook subtiele bureaus tegen. Ideaal om een knus en eigen werkplekje in huis mee te gaan creëren.


Te beginnen met dit bureau van Dutchbone. Is ie niet prachtig? Thuiswerken aan dit bureau is echt geen straf! Het bureau is gemaakt van massief essenhout en heeft prachtige, ronde vormen. Het groen fluwelen paneel oogt heel sjiek. Ruimte genoeg voor je laptop, weekplanner en bureaulampje. Zie jij jezelf hier al aan zitten? ik wel, zucht..

Je shopt het bureau Finn van Dutchbone hier.Ook dit subtiele bureau van Zuiver is een must voor het oog. Nu ben ik sowieso groot fan van Zuiver en vind ik de 'Barbier' collectie echt fan-tas-tisch! Dit wandmeubel/bureau is uit te klappen tot werkblad en hierdoor creëer je twee werkbladen waar dat jij je spullen op kwijt kunt. Super fijn wanneer je werkt op een monitor. Veel papierwerk of attributen bij de hand? Dit bureau biedt je de ruimte en mogelijkheid om die spullen op te bergen in een van de twee opbergvakken.

Het Babier bureau van Zuiver shop je hier.Naast het bureau is ook de bureaustoel een belangrijk onderdeel, of misschien wel hét belangrijkste onderdeel, van je thuiswerkplek. Hier zit je op werkdagen toch de nodige uurtjes in, des te belangrijk is het comfort. Let er daarom ook op, bij aanschaf van een bureaustoel, dat de stoel te verstellen is. Flexibiliteit is een must, de rugleuning en zitting van de stoelen moeten namelijk jouw lichaamsbewegingen kunnen volgen.


De afgelopen maanden heb ik zelf veel aan de eettafel gewerkt. Serieuze nekklachten hield ik hier aanover. Het is daarom ontzettend belangrijk dat jij een goede werkhouding aan kunt nemen. Wellicht kun je in overleg met je werkgever een stoel aanschaffen of eventueel een stoel van kantoor mee naar huis nemen. Ik heb in ieder geval een toffe stoel gevonden bij Fundesign!


Deze stoel genaamd 'Nikki' heeft het comfort van een bureaustoel en de looks van een eetkamerstoel. Ik denk dat het tijd wordt voor een goede investering, aangezien thuiswerken 'het nieuwe normaal' gaat worden.

De Nikki Office stoel van Zuiver shop je hier.Nu het weer wat vroeger donker wordt, komt het wel eens voor dat ik in het donker nog aan het werk ben. Goede verlichting is een vereiste, zeker als je veel achter de computer zit. Zorg daarom voor een bureaulampje, neemt gelijk sfeer met zich mee. Deze knappert is van Muuto en ik ben he-le-maal verliefd op die kleur! Wat vinden jullie?

Muuto Tip LED bureaulamp shop je hier.


Nog een bureauklokje erbij en je thuiswerkplek is helemaal ready. Met een klok bij de hand, kun jij de tijd goed in de gaten houden en jezelf eraan herinneren dat je ieder uur even achter je scherm vandaan komt. Aanwinst voor het oog en lekker compact!

Je shopt dit toffe bureauklokje van Zuiver hier.Thuiswerken is niet voor iedereen een pretje. Zelf mis ik die sociale contacten heel erg. Koffie halen bij de buren, het lopen van een extra rondje (buiten) en lekker kletsen met collega's. Natuurlijk is het even niet anders en moeten we met z'n alle dat virus onder controle krijgen/houden, maar ik kan niet wachten tot er weer wat versoepelingen aan gaan komen. Voor veel mensen is het ook nodig denk ik..


Om werk en prive zo goed mogelijk gescheiden te houden (en dus te voorkomen dat jij op je vrije dag je huis ontvlucht omdat dit je doet denken aan 'werken') is het belangrijk dat jij je spullen einde dag opbergt uit het zicht. Kies daarom voor een gesloten wandkast. Al je werkspullen (laptop, notitieboeken, mappen etc. doe je hier lekker in, deur dicht en tijd voor ontspanning. Genoeg keus als het om wandkasten gaat, maar mijn favoriet is toch wel die uit de 'Barbier' collectie van Zuiver welke verkrijgbaar is bij Fundesign. Ik heb gewoon een zwak voor dit retro design. Het tv meubel staat al in huis en ik hoop deze wandkast binnenkort ook.

Is toch een plaatje?

Je shopt deze prachtige wandkast van Zuiver hier.Maak je nieuwe, cozy werkplekje af met een heerlijk tapijt. Lekker warm aan de voeten en het geeft direct dat luxe, maar toch ook huiselijke gevoel. Is dit geen leukerd? En die kleuren.. Zo warm!

Je shopt het Ferm Living View vloerkleed hier.Styl je werkplek af met dit toffe wandrek. Plantje er op, vaasje er bij en decoreer het af met wat boeken. Weer genoeg inspiratie om mee aan de slag te gaan, dacht ik zo. Dit maakt het thuiswerken een stuk comfortabeler en fijner!

Je shopt het Bundy wandrek van Zuiver hier.


Werk jij veel vanuit huis en heb je een fijne werkplek? Ik ben benieuwd. Laat het vooral even weten als jij na het lezen van m'n blog hebt besloten je werkplek te gaan aanpakken.Alle items zijn verkrijgbaar bij Fundesign.bottom of page