top of page

ZWART OP DE BABYKAMER


Wellicht denk jij bij het lezen van de titel direct 'oei heftig'. Daar kan ik me ook wel iets bij voorstellen hoor. Maar ik wil jullie graag laten zien hoe mooi, tijdloos en strak 'zwart op de babykamer' kan zijn. Kijk je mee?

M'n voorkeur gaat uit naar zwarte items voor de bebe. Nu moet je niet gelijk denken aan zwarte muren en alleen maar zwarte meubels hoor! Maar de basis wordt zwart. Vooral ook omdat dit perfect in ons interieur (en bij m'n garderobe) past :) Het is m'n favoriete kleurtje. Alleen het bedje wil ik niet in het zwart, dit zit misschien tussen m'n oren, maar voor de baby wil ik graag een licht bedje.. Zo dat het iets rustiger is voor hem of haar. (Oh my, nog twee nachtjes slapen en dan weten wij wat het wordt, zo spannend)!

Toch moet ik eerlijk bekennen dat wat ik aanschaf, ook direct mooi moet zijn. En alles hoeft echt niet nieuw te zijn. Zo zie ik bij m'n mede bloggers soms fantastische Marktplaats vondsten voorbij komen! Hier ga ik je snel iets meer over vertellen, want ik heb ook zo'n aanwinst op de kop getikt. Hou de blog in de gaten :)

Bovenstaande kinderstoel van Stokke (de welbekende TripTrap) blijft ook een musthave item voor in huis. En als ik de verhalen om me heen mag geloven, is ook een aanwinst voor kindjes! Een minimalistisch en functioneel design, waar fijne webshops zoals Ukje super toffe hoezen voor ontwerpt en verkoopt. Zo maak je iedere TripTrap uniek en is er voor ieder wat wils.

Alles je zwarte items en meubels toch net iets te heftig vindt, kun je ook kiezen voor een zwart vloerkleed en subtiele, zwarte accessoires. Ook dit vind ik een heel fijn en inspirerend kamertje. Voor nu weer even genoeg inspiratie. Gelukkig heb ik nog even de tijd om goed na te denken wat wij met de babykamer willen gaan doen. Maar fantaseren doe ik genoeg :) Ik kan niet wachten er mee te beginnen. De foto's zien jullie wel voorbij komen.

Oh, en mocht je nog tips hebben of items waarvan je denkt, ' Hey, dat vind Nikki van Interiorlovers wel leuk?' Let me know!

bron: https://nl.pinterest.com/interiorloverscom/baby-room-black/

#babykamer #zwart

bottom of page