studio loua logo.jpg

STUDIO . LOUA

Gepersonaliseerde geboortebloemen, gemaakt met kroontjespen en Oost-Indische inkt in vintage lijstjes

D046C5E9-D6D1-4C04-989F-5CE081707E90_edi

GEBOORTEBLOEM

Een origineel en bijzonder cadeautje. Leuk om te geven of om te krijgen! De illustraties kunnen worden gepersonaliseerd met naam en geboortedatum. 

93A98497-1AE0-4127-B5A4-244E5752A219.JPG

BOSJE BLOEMEN

Combineer de geboortebloemen van zusjes en broertjes of het gehele gezin. Een bijzonder en persoonlijk kunstwerk voor jezelf of om cadeau te doen.

3291B19E-FBE0-478D-92B5-4701B432BDC5.JPG

STERRENKINDJE

Ben of ken jij een mama met een sterrenkindje? Dan maak ik met heel veel liefde een illustratie. Een herinnering, verwerkt in een subtiele illustratie.

scroll

Iedere maand heeft een eigen geboortebloem die symbool staat, evenals een sterrenbeeld. Benieuwd naar jouw geboortebloem?

JANUARY

Snow drop

JULY

Water lily

FEBRUARY

Violet

AUGUST

Poppy

MARCH

Daffodil

SEPTEMBER

Morning glory

APRIL

Daisy

OCTOBER

Cosmos

MAY

Lily of the valley

NOVEMBER

Chrysanthemum

JUNE

Rose

DECEMBER

Holly berry

BESTELLING PLAATSEN

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Wanneer de aanvraag is gedaan, zal ik contact met je opnemen en ga ik met heel veel liefde voor je aan de slag!

prijslijst aankondiging.jpg

EEN BIJZONDER & ORIGINEEL CADEAU

Ben jij opzoek naar een bijzonder en origineel (kraam) cadeautje? Bestel een gepersonaliseerde geboortebloem illustratie. Leuk voor jezelf of een dierbare.

 

bestellen kan (voor nu alleen nog) via Instagram en prijsjes zijn

vanaf €11,95 en worden direct mooi ingepakt. 

OVER STUDIO LOUA

Toen ik zwanger was van Loua heb ik haar geboortekaartje zelf ontworpen. Hiervoor heb ik de geboortebloem van Loua's maand, samen met die van mijn man en mijzelf geïllustreerd tot een bosje bloemen. Uniek, bijzonder en subtiel met een prachtige betekenis.

Studio Loua is dus vernoemd naar m'n dochtertje. Ik illustreer minimalistische geboortebloemen met Oost-Indische inkt en kroontjespen. Iedere illustratie is uniek en kan gepersonaliseerd worden met een naam en geboortedatum. Ook is het mogelijk om meerdere geboortebloemen met elkaar te combineren tot een bosje. Ik werk op diverse aardse tinten linnenkarton, prachtig papier om op te werken. Dit maakt m'n illustraties nog unieker.

 

Een geboortebloem illustratie is een persoonlijk en bijzonder cadeau voor jezelf of om te geven aan een dierbare. Ik vind dat een vintage lijstje m'n illustraties nog mooier maken. Het past er gewoon bij. Daarom struin ik regelmatig kringloopzaken en tweedehands winkels af, opzoek naar mooie lijstjes. Deze knap ik op, reinig ik goed en verkoop ik er optioneel bij. Mocht je er graag een lijstje bij willen bestellen, kijken we samen naar wat je wensen zijn en wat het beste bij je past.

BLOEMENKAARTJE

Als extra optie kun je er een handgeschreven bloemenkaartje bij bestellen. Hierop staat de betekenis van de geboortebloem en maakt m'n illustratie helemaal compleet. Super tof en origineel om cadeau te geven. Een persoonlijke boodschap erbij? Ook dat kan! Geef dit dan even door bij het plaatsen van een bestelling.