scroll

geboortebloemen | gepersonaliseerd

vintage lijstjes

STUDIO

LOUA

OVER STUDIO LOUA

Toen ik zwanger was van Loua heb ik haar geboortekaartje zelf ontworpen. Hiervoor heb ik de geboortebloem van Loua's maand, samen met die van mijn man en mijzelf geïllustreerd tot een bosje bloemen. Uniek, bijzonder en subtiel met een prachtige betekenis.

Studio Loua is dus vernoemd naar m'n dochtertje. Ik illustreer minimalistische geboortebloemen met Oost-Indische inkt en kroontjespen. Iedere illustratie is uniek en kan gepersonaliseerd worden met een naam en geboortedatum. Ook is het mogelijk om meerdere geboortebloemen met elkaar te combineren tot een bosje. Ik werk op diverse aardse tinten linnenkarton, prachtig papier om op te werken. Dit maakt m'n illustraties nog unieker.

 

Een geboortebloem illustratie is een persoonlijk en bijzonder cadeau voor jezelf of om te geven aan een dierbare. Ik vind dat een vintage lijstje m'n illustraties nog mooier maken. Het past er gewoon bij. Daarom struin ik regelmatig kringloopzaken en tweedehands winkels af, opzoek naar mooie lijstjes. Deze knap ik op, reinig ik goed en verkoop ik er optioneel bij. Mocht je er graag een lijstje bij willen bestellen, kijken we samen naar wat je wensen zijn en wat het beste bij je past.

GEBOORTEBLOEM

Een origineel en bijzonder cadeautje. Leuk om te geven of om te krijgen! De illustraties kunnen worden gepersonaliseerd.

BOSJE BLOEMEN

Combineer de geboortebloemen van zusjes/broertjes, het gehele gezin of neefjes/nichtjes.

STERRENKINDJE

Ben of ken jij een mama met een sterrenkindje? Dan maak ik met heel veel liefde een bijzondere illustratie voor je.

EEN BIJZONDER & ORIGINEEL CADEAU

Een bijzonder & origineel cadeautje nodig voor de feestdagen? Bestel een gepersonaliseerde geboortebloem illustratie. Leuk voor jezelf of een dierbare.

 

bestellen kan (voor nu alleen nog) via Instagram en prijsjes zijn

vanaf €6,95 en worden direct mooi ingepakt. 

BLOEMENKAARTJE

Als extra optie kun je er een handgeschreven bloemenkaartje bij bestellen. Hierop staat de betekenis van de geboortebloem en maakt m'n illustratie helemaal compleet. Super tof en origineel om cadeau te geven. Een persoonlijke boodschap erbij? Ook dat kan! Geef dit dan even door bij het plaatsen van een bestelling.

BESTELLING PLAATSEN

arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v
arrow&v

Wanneer de aanvraag is gedaan, zal ik contact met je opnemen en ga ik met heel veel liefde voor je aan de slag!

Prijslijst

© created by Nikki - interiorlovers